Marinert kyllingfilet med sjampinjong og ovnsbakt potetsalat
20-30
Roede
Laktosefri
Glutenfri

Marinert kyllingfilet med sjampinjong og ovnsbakt potetsalat

Her får du kyllingen ferdig sous vide-behandlet og spicy-marinert, saftig og god. Nyt kyllingen med en lun og frisk potetsalat.

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • sennep

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakt potetsalat

poteter
Poteter
350 g
rødløk
Rødløk
1 stk
kjerneblanding
Kjerneblanding
1 pakke
spinat
Spinat
100 g
tomater
Tomater
2 stk
sennepsvinaigrette
Sennepsvinaigrette (Sulfitt, Sennep)
½ pakke
Olje
1 ts

Stekt kylling og sjampinjong

sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
sjampinjong
Sjampinjong
200 g
Olje
1 ts
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 552 kcal
  • Fett 24 g
  • Karbohydrater 40 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Potetene kan kokes om du heller vil det. Du kan også servere sennepsvinaigretten ved siden av retten.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
  2. Ovnsbakt potetsalat: Skyll og kutt potetene i skiver. Skrell og kutt løken i båter. Fordel potetene og løken på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Strø over kjerneblandingen de siste 5 minuttene av steketiden.
  3. Stekt kylling og sjampinjong: Skjær kyllingfiletene to på langs. Ta vare på kraften fra pakken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i fire. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2 minutter på begge sider. Ha i soppen, og stek videre i 8–10 minutter, eller til kyllingen er gyllen og gjennomvarm. Tilsett kraften fra pakken mot slutten av steketiden. Krydre med salt og pepper. 
  4. Ovnsbakt potetsalat, fortsettelse: Skyll og tørk spinaten. Kutt tomatene i terninger. Vend grønnsakene inn i de ovnsbakte potetene, rødløken og kjernene. Bland inn ønsket mengde av sennepsvinaigretten. 
  5. God middag! 
  1. Kylling: 125 g Potetsalat: 300 g Energiinnhold: ca. 440 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).