20-30
Roede
Glutenfri
Vegetar
Indisk vegetargryte med kikerter, fullkornsris, salat og mangochutney
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- melk
Basisvarer
- salt
Fullkornsris
Fullkornsris
125 g
Indisk vegetargryte
Indisk vegetargryte (Melk, Laktose)
600 g
Salat
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Agurk
1 stk
Koriander
1 bunt
Tilbehør
Mangochutney
½–1 glass
Raita (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 658 kcal
- Fett 21 g
- Karbohydrater 99 g
- Protein 18 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ikke liker rå løk, kan du ha også ha den i vegetargryten. Varm da opp kjelen til middels varme, ha i litt olje, og stek løken i et par minutter. Tilsett vegetargryten, og følg deretter steg 2.
- Fullkornsris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Indisk vegetargryte: Ha vegetargryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring (se tips). La gryten småkoke på middels lav varme i 8–10 minutter, og smak til med salt.
- Salat: Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll og kutt tomaten og agurken i terninger. Skyll, rist og grovhakk korianderen. Bland grønnsakene i en salatbolle.
- Tilbehør: Server mangochutneyen og raitaen til retten.
- God middag!
- Ris: 100 g Gryte: 250 g Salat: 150 g Chutney: ½ ts Raita: 1 ts Energiinnhold: ca. 510 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).