Vegetarpizza med middagsost fra Røros, eplesalat og urtedressing
15-20
Vegetar

Vegetarpizza med middagsost fra Røros, eplesalat og urtedressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
  • olivenolje

Pizza

sjampinjong
Sjampinjong
100 g
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
pizzasaus
Pizzasaus
1 pakke
revet ost
Revet ost (Melk)
100 g
middagsost
Middagsost (Melk, Laktose)
1 pakke

Ruccola- og eplesalat

ruccola
Ruccola
50 g
rødt eple
Rødt eple
1 stk

Til servering

lett urtedressing
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 879 kcal
  • Fett 29 g
  • Karbohydrater 101 g
  • Protein 54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Bruk gjerne pizzafunksjon om du har det. 
  2. Pizza: Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skrell og kutt løken i tynne skiver.  
  3. Pizza, fortsettelse: Ha pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel pizzasausen over. Fordel den revne osten på bunnene, og smuldre middagsosten oppå. Topp pizzaene med soppen og løken, og krydre med litt salt og pepper. Stek pizzaene i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. 
  4. Ruccola- og eplesalat: Skyll ruccolaen og eplet, og kutt eplet i terninger. Ha ruccolaen og eplet i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper. 
  5. Servering: Server urtedressingen til pizzaene.