Kyllingpasta med fullkornspenne, spinat og revet Grande Premium
20-30
Roede

Kyllingpasta med fullkornspenne, spinat og revet Grande Premium

Dette er en enkel og god pastarett med kyllingkjøttdeig, tomat, spinat og erter. Smakfull og mettende.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • vann
  • salt
  • pepper

Pasta

fullkornspenne
Fullkornspenne (Hvete)
100–200 g

Pastasaus med kylling og grønnsaker

gul løk
Gul løk
1 stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
spinat
Spinat
50 g
tomat
Tomat
1 stk
kyllingkjøttdeig
Kyllingkjøttdeig
300 g
urtemiks
Urtemiks
1 pakke
tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
moste tomater
Moste tomater
1 flaske
grønne erter
Grønne erter
125 g
Olje
1 ts
Vann
2 dl

Servering

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½ pakke
chiliflak
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 702 kcal
  • Fett 19 g
  • Karbohydrater 78 g
  • Protein 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kyllingen for seg selv i en stekepanne sammen med hvitløk. Vend den inn i pastaen et par minutter før servering.

  1. Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  2. Pastasaus med kylling og grønnsaker: Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skyll og tørk spinaten, og kutt tomaten i terninger. 
  3. Pastasaus med kylling og grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en vid kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen, løken og hvitløken i et par minutter. Krydre med urtemiksen, salt og pepper. Ha i tomatpuréen, og stek videre i et par minutter. Vend inn grønnsaksbuljongen og de moste tomatene. Skyll tomatflasken med 2 dl vann, og ha det i kjelen. Kok opp, og la kjøttsausen småkoke i omtrent 5 minutter. Vend inn de grønne ertene, spinaten og tomatterningene et par minutter før servering. Smak til med salt og pepper. 
  4. Servering: Topp retten med den revne Grande Premium-osten og chiliflakene.
  1. Kokt pasta: 100 g Tomatsaus med kylling og grønnsaker: 350 g Ost: 1 ts Energiinnhold: ca. 440 kcal.