Couscousasalat med urtestekt kyllingfilet, tomat og hvitløksdressing
15-20

Couscousasalat med urtestekt kyllingfilet, tomat og hvitløksdressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper

Couscoussalat med kylling

fullkornscouscous
Fullkornscouscous (Hvete)
½ pakke
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
grønt eple
Grønt eple
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
200 g
urtemiks
Urtemiks
½ pakke
hvitløksdressing
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
½ pakke
Olivenolje
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 687 kcal
  • Fett 20 g
  • Karbohydrater 62 g
  • Protein 64 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Couscoussalaten kan du blande inn med den stekte kyllingen i stekepannen, for å få en mer lun salat.

  1. Couscoussalat med kylling: Tilbered en halv pakke av couscousen etter anvisningen på pakken (bruk hele pakken, om du vil lage litt ekstra). Skyll tomaten og eplet. Kutt tomaten og eplet i terninger. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Bland sammen grønnsakene og couscousen i en salatbolle. Bland inn ½ ss olivenolje og smak til med litt salt og pepper.  
  2. Couscoussalat med kylling, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, og krydre med litt salt og urtemiksen. Topp couscoussalaten med den stekte kyllingen og server hvitløksdressingen til. 
  3. God middag! 
  4. Restetips: Ta vare på middagsrestene i en matboks, i kjøleskapet. Spis det som en rask lunsj dagen etter.