Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
- smør
Sprøpanert sei og ovnsbakte poteter
Poteter
350 g
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Stekt sommerkål og erter
Sommerkål
½ stk
Grønne erter
125 g
Til servering
Aioli med ramsløk (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 pakke
Syltet rødløk
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 804 kcal
- Fett 42 g
- Karbohydrater 72 g
- Protein 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
- Sprøpanert sei og ovnsbakte poteter: Del potetene i to, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte. Legg den panerte fisken på brettet når det gjenstår omtrent 10 minutter av steketiden.
- Stekt sommerkål og erter: Del sommerkålen i 2 båter gjennom stilkfestet. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek kålbåtene i 2–3 minutter på hver side til de får en gyllen farge. Tilsett ertene det siste minuttet. Krydre med litt salt og pepper.
- Til servering: Server ramsløkaiolien og den syltede rødløken til retten.