15-20
Laktosefri
Stir fry med svinekjøtt, brokkoli, soya- og ingefærsaus og jasminris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Hvete,
- peanøtter,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- soyasaus
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
Jasminris
125 g
Stir fry
Rødløk
½ stk
Delt kinakål
200 g
Mager svinekam i skiver
300 g
Hverdagsmiks
1 pakke
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss
Topping
Hakkede peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 733 kcal
- Fett 26 g
- Karbohydrater 75 g
- Protein 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kjøttet kan stekes i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side, og la kjøttet hvile i et par minutter før servering. Stek grønnsakene og ha i sausen.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Stir fry: Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Skyll og kutt kinakålen i strimler. Kutt svinekjøttet i strimler, og vend det sammen med 1 ss soyasaus i en skål.
- Stir fry, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i to omganger, i omtrent 2 minutter, eller til det gyllent. Ha kjøttet over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek hverdagsmiksen og rødløken i omtrent 3 minutter. Tilsett så kinakålen, og stek videre i 2 minutter. Ha kjøttet tilbake i stekepannen sammen med soya- og ingefærsausen, og kok opp. Smak til med salt og pepper.
- Topping: Topp retten med de hakkede peanøttene.