15-20
Glutenfri
Vegetar
Italiensk linse- og bønnegryte med potetmos, grønnkålsalat med ramsløkaioli og mandelskiver
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- mandler,
- melk,
- nøtter,
- selleri
Basisvarer
- salt
- pepper
Potetmos
Rustikk potetmos med timian (Melk, Laktose)
500 g
Italiensk linse- og bønnegryte
Hvite bønner
1 pakke
Bolognese med linser (Selleri)
1 pakke
Grønnkålsalat
Strimlet grønnkål
50 g
Tomat
1 stk
Grønt eple
1 stk
Mandelskiver (Mandler, Nøtter)
1 pakke
Aioli med ramsløk (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Topping
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 703 kcal
- Fett 36 g
- Karbohydrater 70 g
- Protein 24 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også blande Grande Premium-osten inn i grønnkålsalaten for mer smak.
- Potetmos: Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmosen i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha den ferdige potetmosen over i en serveringsskål.
- Italiensk linse- og bønnegryte: Skyll bønnene i et dørslag. Ha bønnene og bolognesen med linser over i en gryte. Kok opp, og la gryten småkoke på middels lav varme i omtrent 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Grønnkålsalat: Skyll og tørk grønnkålen. Skyll og kutt tomaten og eplet i terninger. Bland grønnkålen, tomaten, eplet, aiolien og mandelskivene i en serveringsskål. Krydre med litt salt og pepper.
- Topping: Topp retten med den revne Grande Premium-osten (se tips).
- God middag!