Kremet pasta med kylling, grønnkål og sjampinjong
15-20

Kremet pasta med kylling, grønnkål og sjampinjong

Denne deilige, fyldige pastasausen med saftig kylling og mettende pasta vil samle familien rundt ukens diggeste middag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Pastasaus med kylling

gul løk
Gul løk
1 stk
sjampinjong
Sjampinjong
100 g
tomat
Tomat
1 stk
utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
grønnkål
Grønnkål
50 g
Vann
1 dl

Pasta

fullkornspenne
Fullkornspenne (Hvete)
200 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 810 kcal
  • Fett 32 g
  • Karbohydrater 80 g
  • Protein 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha ferdig kokt pasta, kylling, grønnsaker og saus i en ildfast form. Dryss over litt revet ost. Sett formen i ovnen og stek den i omtrent 15 minutter ved 200 grader.

  1. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen. 
  2. Skrell og finhakk løken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Kutt tomaten i terninger. Kutt kyllingen i biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak til sausen. 
  3. Pastasaus med kylling: Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i omtrent 3 minutter, til den er gyllen. Tilsett løken og soppen og stek det hele i 3 minutter. Skru ned temperaturen til middels varme, tilsett crème fraîchen, hønsebuljongen, kryddermiksen og 1 dl vann. La sausen småkoke til pastaen er ferdig, og vend inn grønnkålen og tomaten. Smak til med salt og pepper. 
  4. Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  5. God middag!