15-20
Kremet pasta med kylling, grønnkål og sjampinjong
Denne deilige, fyldige pastasausen med saftig kylling og mettende pasta vil samle familien rundt ukens diggeste middag.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
Pastasaus med kylling
Gul løk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Tomat
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Hønsebuljong
1 pakke
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Grønnkål
50 g
Vann
1 dl
Pasta
Fullkornspenne (Hvete)
200 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 810 kcal
- Fett 32 g
- Karbohydrater 80 g
- Protein 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha ferdig kokt pasta, kylling, grønnsaker og saus i en ildfast form. Dryss over litt revet ost. Sett formen i ovnen og stek den i omtrent 15 minutter ved 200 grader.
- Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
- Skrell og finhakk løken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Kutt tomaten i terninger. Kutt kyllingen i biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak til sausen.
- Pastasaus med kylling: Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i omtrent 3 minutter, til den er gyllen. Tilsett løken og soppen og stek det hele i 3 minutter. Skru ned temperaturen til middels varme, tilsett crème fraîchen, hønsebuljongen, kryddermiksen og 1 dl vann. La sausen småkoke til pastaen er ferdig, og vend inn grønnkålen og tomaten. Smak til med salt og pepper.
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- God middag!