Svinefilet med fransk potetsalat, asparges, ruccola, paprika og tomat
25-35
Glutenfri

Svinefilet med fransk potetsalat, asparges, ruccola, paprika og tomat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • sennep,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Fransk potetsalat

poteter
Poteter
350 g
sennepsvinaigrette
Sennepsvinaigrette (Sulfitt, Sennep)
1 pakke

Svinefilet og grønnsaker

rød paprika
Rød paprika
1 stk
asparges
Asparges
100 g
filetstykke av svin
Filetstykke av svin
300 g

Tilbehør

ruccola
Ruccola
50 g
tomat
Tomat
1 stk
kryddersmør
Kryddersmør (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 759 kcal
  • Fett 49 g
  • Karbohydrater 36 g
  • Protein 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Fransk potetsalat: Kok potetene i 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha sennepsvinaigretten i en serveringsskål. Del de kokte potetene med en liten kniv, og ha de i skålen med vinaigretten. Vend det hele sammen, og krydre med salt og pepper. 
  2. Svinefilet og grønnsaker: Skyll paprikaen og aspargesene. Rens og kutt paprikaen i brede strimler. Brekk av den nederste, trevlete delen på aspargesene og del dem i mindre biter. Skjær kjøttet i tykke skiver, og krydre det med salt og pepper.     
  3. Svinefilet og grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. Ha kjøttet over på en tallerken og la det hvile frem til servering. Ha litt ny olje i stekepannen og stek paprikaen og aspargesene i 2–3 minutter. 
  4. Tilbehør: Skyll ruccolaen og tomaten. Del tomaten i båter, og tørk ruccolaen. Server kryddersmøret til retten.