Ingredienser
1 pers
Allergener
- Laktose,
- sennep,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Potetmos
Potetmos (Melk, Laktose)
250 g
Rødbetesjy
Sjalottløk
½ stk
Sous vide-rødbeter
1 pakke
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Krydderstekt laks og grønnkål
Laksefilet (Fisk)
150 g
Kryddermiks med sennep og dill (Sennep)
1 pakke
Sjalottløk
½ stk
Grønnkål
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 782 kcal
- Fett 47 g
- Karbohydrater 52 g
- Protein 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rødbetene inneholder mye farge. Ta på et forkle, så slipper du å få flekker på klærne.
- Potetmos: Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.
- Rødbetesjy: Skrell og finhakk hele sjalottløken, og kutt rødbetene i terninger. Varm opp en liten kjele til middels varme, og ha i litt olje. Stek halvparten av løken og rødbetene i omtrent 3 minutter, til løken er blank. Ha i balsamicovinaigretten, kok opp, og trekk kjelen til side.
- Krydderstekt laks og grønnkål: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med kryddermiksen, og stek den i 3–4 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken. Stek resten av løken i omtrent 3 minutter, til den er blank. Ha i grønnkålen, og bland det hele til grønnkålen har falt litt sammen. Smak til med salt og pepper.
- Potetmos, fortsettelse: Ha potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
- Vel bekomme!