Asiatisk svinefilet med rødkålsalat, jasminris, koriander og chilimajones
Laktosefri

Asiatisk svinefilet med rødkålsalat, jasminris, koriander og chilimajones

4 (120)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • olje
Jasminris
125 g
Rødkål
300 g
Norsk eple
1 stk
Lime
1 stk
Honning
1 pakke
Filetstykke av svin
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Koriander
½–1 bunt
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 673 kcal
  • Fett: 20 g
  • Karbohydrater: 76 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett litt fiskesaus og sesamolje i rødkålsalaten for ekstra god smak.

 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Kutt rødkålen i tynne strimler. Skyll og kutt eplet i terninger. Del limen i to. Ha rødkålen og eplet i en serveringsskål, og vend inn saften fra limen, honningen og litt salt. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Hell over soya- og ingefærsausen mot slutten av kjøttets steketid. Gi det hele et raskt oppkok, og ta pannen av varmen.
Skyll og grovhakk korianderen. Server korianderen og chilimajonesen til retten, og topp med sesamfrøene.
God middag!