Seinuggets med rustikk potetmos, bearnéssaus og grønnsaker
15-20

Seinuggets med rustikk potetmos, bearnéssaus og grønnsaker

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • bygg,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt

Potetmos og bearnéssaus

rustikk potetmos med timian
Rustikk potetmos med timian (Melk, Laktose)
500 g
bearnéssaus
Bearnéssaus (Fisk, Egg, Bygg, Melk, Laktose)
½–1 pakke

Seinuggets

sei nuggets
Sei nuggets (Fisk, Hvete)
350 g

Grønnsaker

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
grønne erter
Grønne erter
125 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 864 kcal
  • Fett 47 g
  • Karbohydrater 74 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
  2. Potetmos og bearnéssaus:Ha posene med potetmos og bearnéssaus i en kjele og dekk med vann. Kok opp, og la det småkoke på lav varme under lokk i omtrent 15 minutter, eller til resten av retten er klar. Ha potetmosen og sausen i hver sin serveringsskål før servering.  
  3. Seinuggets: Fordel seinuggetsene utover et stekebrett med bakepapir, og varm dem i ovnen i omtrent 15 minutter.   
  4. Grønnsaker: Skrell gulrøttene og kutt dem i staver. Kok gulrotstavene i lettsaltet vann i 3 minutter. Tilsett ertene og kok videre i 2 minutter. 
  5. God middag!