15-20
Laktosefri
Kylling i soya- og ingefærsaus med asiatisk coleslaw, servert med lime og jasminris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
- sukker
Jasminris
Jasminris
135 g
Edamamebønner (Soya)
1 pakke
Asiatisk coleslaw
Reddiker
1 pakke
Råkostmiks
1 pakke
Lime
½ stk
Kylling i soya- og ingefærsaus
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Topping
Koriander
½–1 bunt
Lime
½ stk
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 817 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 71 g
- Protein 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Synes du kyllinglårkjøttet har mye fett? La det sitte på! Fettet smelter i pannen, og gjør at kjøttet blir saftig og mørt.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken. Kok edamamebønnene de siste 2–3 minuttene av koketiden.
- Asiatisk coleslaw: Skyll og kutt reddikene i skiver. Ha råkostmiksen og reddikene i en skål, og vend inn litt salt, et par klyper sukker og saften fra den halve limen.
- Kylling i soya- og ingefærsaus: Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og sesamfrøene i 4–5 minutter, til kyllingen har fått en jevn stekeskorpe. Tilsett soya- og ingefærsausen, og gi det hele et raskt oppkok. La kyllingen stå på lav varme frem til servering.
- Topping: Skyll og grovhakk korianderen. Kutt resten av limen i båter. Fordel risen og kyllingen i serveringsskåler, og topp med coleslawen, korianderen og chilimajonesen.