Kremet linguine med gyroskjøtt, erter og salat
20-30

Kremet linguine med gyroskjøtt, erter og salat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Pasta

linguine
Linguine (Hvete)
200 g

Gyroskjøtt og saus

grillet gyroskjøtt
Grillet gyroskjøtt
250 g
kryddermiks med sennep og dill
Kryddermiks med sennep og dill (Sennep)
1 pakke
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
erter
Erter
250 g
Vann
1 dl

Salat

tobladssalat
Tobladssalat
50 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1025 kcal
  • Fett 51 g
  • Karbohydrater 88 g
  • Protein 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  2. Gyroskjøtt og saus: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, tilsett litt olje og tilsett gyroskjøttet. La det steke i 2-3 minutter før du tilsetter kryddermiksen, lett crème fràichen og 1 dl vann. La koke i omtrent 2 minutter før du tilsetter ertene og lar det småkoke i to minutter.
  3. Salat: Ha salaten over i en bolle og bland inn balsamicovinaigretten.