Quinoasalat med appelsin og egg, cajunkylling og lett urtedressing
20-30
Roede
Glutenfri

Quinoasalat med appelsin og egg, cajunkylling og lett urtedressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • melk

Basisvarer

  • olivenolje
  • salt
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • pepper

Quinoasalat

quinoamiks
Quinoamiks
125 g
gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
appelsin
Appelsin
½ stk
tranebær
Tranebær
1 pakke
strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
120 g
Olivenolje
½ ss
Salt
½ ts

Cajunkylling

Cajun sous vide-kyllingfilet
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g

Egg

egg
Egg (Egg)
2 stk

Servering

lett urtedressing
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 641 kcal
  • Fett 24 g
  • Karbohydrater 55 g
  • Protein 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland gjerne sjyen fra kyllingen inn med quinoasalaten for ekstra smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
  2. Quinoasalat: Tilbered quinoamiksen som anvist på pakken.
  3. Cajunkylling: Ha kyllingen og kraften fra pakken over i en ildfast form. Kle formen med aluminiumsfolie og stek kyllingen i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til den er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering (se tips).
  4. Egg: Kok opp en kjele med vann. Kok eggene i 7–8 minutter, da er de smilende. Hell av vannet, og avkjøl eggene i kaldt vann.
  5. Quinoasalat, fortsettelse: Skrell gulrøttene og appelsinen. Kutt gulrøttene i tynne skiver og appelsinen i terninger. Ha den ferdigkokte quinoaen i en salatbolle, og vend inn gulrøttene, appelsinen, tranebærene og kålsalaten. Smak til med ½ ss olivenolje, ½ ts salt og pepper. Bland alt godt sammen. 
  6. Servering: Skrell og kutt eggene i båter. Topp quionoasalaten med kyllingen og eggene, og server urtedressingen til retten. God middag!
  1. Quinoasalat: 250 g Kylling: 150 g Egg: 1/2 stk Urtedressing: 1 ts Energiinnhold: ca. 430 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).