Wok med favarittdeig, gul karrisaus med ingefær og fullkornsris
20-30
Roede
Laktosefri
Vegetar

Wok med favarittdeig, gul karrisaus med ingefær og fullkornsris

En smakfull vegetarwok med masse sprø grønnsaker, kokoskrem, karri, ingefær, soya og lime. Skikkelig godt, rett og slett.

Ingredienser

Allergener
  • Bygg,
  • havre,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • soyasaus
  • sukker
  • salt

Ris

fullkornsris
Fullkornsris
135 g

Wok med favarittdeig

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
gul løk
Gul løk
1 stk
gul paprika
Gul paprika
1 stk
grønne bønner
Grønne bønner
150 g
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
favarittdeig
Favarittdeig (Bygg, Havre)
270 g
karri
Karri
1 pakke
kokoskrem
Kokoskrem
½ pakke
Vann
½ dl
Soyasaus (Soya)
2 ss
Sukker
1 ts

Tilbehør

lime
Lime
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 769 kcal
  • Fett 33 g
  • Karbohydrater 93 g
  • Protein 25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Wok med favarittdeig: Skrell gulrøttene og løken. Skyll og rens paprikaen. Kutt gulrøttene, løken og paprikaen i skiver. Skyll og kutt endene av bønnene, og del dem i to. 
  3. Wok med favarittdeig, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i ingefærblandingen. Stek favarittdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del deigen i mindre biter, og stek den i omtrent 4 minutter. Tilsett grønnsakene, og stek videre i 3–4 minutter. Krydre med karrien og litt salt. Ha i kokoskremen, ½ dl vann, 2 ss soyasaus og 1 ts sukker, og kok opp.   
  4. Tilbehør: Del limen i båter, og server båtene til retten.
  1. Ris: 100 g Wok: 350 g Energiinnhold: ca. 490 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).