Fiskeboller i karrisaus med poteter og revne gulrøtter med appelsin
15-20
Glutenfri

Fiskeboller i karrisaus med poteter og revne gulrøtter med appelsin

Ta vare på tradisjonene i en hektisk hverdag. Fiskeboller i karrisaus, en klassisk hverdagsrett som er godt likt av hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • olje

Kokte poteter

delikatessepoteter
Delikatessepoteter
300 g

Fiskeboller i karrisaus

karri
Karri
½–1 pakke
fiskeboller i hvit saus
Fiskeboller i hvit saus (Fisk, Melk, Laktose)
700 g

Revne gulrøtter med appelsin

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
appelsin
Appelsin
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 654 kcal
  • Fett 28 g
  • Karbohydrater 70 g
  • Protein 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne karrien ved siden av, om du heller foretrekker det.

  1. Kokte poteter: Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
  2. Fiskeboller i karrisaus: Varm opp en kjele til middels varme, og ha i litt olje og ønsket mengde karri(se tips). La det surre i 1 minutt. Hell fiskebollene og sausen over i  kjelen, og kok opp på middels varme under omrøring. La fiskebollene småkoke i sausen i omtrent 5 minutter, eller til de er gjennomvarme. Smak eventuelt til med mer karri. 
  3. Revne gulrøtter med appelsin: Skrell gulrøttene og grovriv dem på et rivjern. Kutt skallet av appelsinen, og kutt den i biter. Vend sammen gulrøttene og appelsinen i en bolle.  
  4. God middag!