Thaisuppe med soya- og ingefærstekt kyllingkjøttdeig, borlottibønner og friske grønnsaker
15-20

Thaisuppe med soya- og ingefærstekt kyllingkjøttdeig, borlottibønner og friske grønnsaker

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk,
  • soya,
  • selleri

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Thaisuppe

thaisuppe
Thaisuppe (Selleri, Melk, Laktose)
700 g

Friske grønnsaker

rødløk
Rødløk
1 stk
gulrot
Gulrot
1 stk
hodekål
Hodekål
200 g

Soya- og ingefærstekt kyllingkjøttdeig

borlottibønner
Borlottibønner
1 pakke
kyllingkjøttdeig
Kyllingkjøttdeig
150 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 591 kcal
  • Fett 32 g
  • Karbohydrater 47 g
  • Protein 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt rødløken i tynne ringer og mariner den i eddik og litt salt. Topp suppen med løken ved servering. La gjerne grønnsakene koke med i suppen i et par minutter.

  1. Thaisuppe: Hell suppen over i en kjele og kok opp på middels varme under omrøring.
  2. Friske grønnsaker: Skrell rødløken og gulroten. Kutt løken og kålen i strimler og gulroten i skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 2 minutter, og krydre med salt og pepper. Ha de stekte grønnsaken over i en skål, og hold varmt til servering.     
  3. Soya- og ingefærstekt kyllingkjøttdeig: Hell laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til høy varme og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Vend inn soya- og ingefærsausen og bønnene og gi et raskt oppkok. Krydre med salt og pepper.  
  4. God middag!