Pulled pork med barbecuesaus i hvetetortillaer med coleslaw, stekt mais og hjertesalat
15-20
Laktosefri

Pulled pork med barbecuesaus i hvetetortillaer med coleslaw, stekt mais og hjertesalat

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • gluten

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje
  • aluminiumsfolie

Pulled pork

pulled jalapeño pork
Pulled jalapeño pork
300 g
barbecuesaus
Barbecuesaus
1 pakke

Coleslaw

grønt eple
Grønt eple
1 stk
finsnittet hodekål
Finsnittet hodekål
150 g
aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½–1 pakke
lime
Lime
½ stk

Stekt mais

maiskorn
Maiskorn
1 pakke

Hvetetortillaer

Tortillalefser (Hvete, Gluten)
½ -1 pakke

Hjertesalat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 932 kcal
  • Fett 41 g
  • Karbohydrater 101 g
  • Protein 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også servere maisen kald uten å steke den hvis du heller ønsker det.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Pulled pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 10 minutter. Ta formen ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen, og stek kjøttet i ovnen, uten aluminiumsfolien, i omtrent 5 minutter til.
  3. Coleslaw: Skyll eller skrell eplet. Grovriv eplet på et rivjern. Ha eplet og hodekålen i en serveringsskål, og vend inn aiolien. Smak til med saft fra limen, salt og pepper.
  4. Stekt mais: Sil laken av maisen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek maisen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen (se tips).
  5. Hvetetortillaer: Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter.
  6. Hjertesalat: Skyll og kutt hjertesalaten i strimler.
  7. Servering: Fyll tortillaene med kjøttet, coleslawen, salaten og maisen.