Wraps med bakte grønnsaker og laks, frisk salat og curry- og mangodressing
15-20
Laktosefri

Wraps med bakte grønnsaker og laks, frisk salat og curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • gluten

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Bakt laks og grønnsaker

rød paprika
Rød paprika
1 stk
rødløk
Rødløk
½ stk
laksefilet
Laksefilet (Fisk)
270 g
sitruskrydder
Sitruskrydder (Sulfitt)
½–1 pakke

Salat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
tomat
Tomat
1 stk

Tortillalefser

Tortillalefser (Hvete, Gluten)
1 pakke

Servering

curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1062 kcal
  • Fett 51 g
  • Karbohydrater 105 g
  • Protein 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
  2. Bakt laks og grønnsaker: Skyll, rens og kutt paprikaen i tynne strimler. Skrell og kutt rødløken i små båter. Ha grønnsakene i en ildfast form og vend inn litt olje, salt og pepper. Skyll og tørk fiskestykkene og legg de oppå grønnsakene. Krydre fisken med sitruskrydderet. La formen stå i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til fisken flaker seg ved et lett trykk med fingeren og grønnsakene har fått stekeskorpe. 
  3. Salat: Kutt enden av hjertesalaten og del den i to på langs. Vask hjertesalaten og tomaten. Kutt hjertesalaten i grove strimler og tomaten i terninger. Bland salaten og tomaten i en skål med litt salt og pepper rett før servering.  
  4. Tortillalefser: Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie (kan sløyfes), og varm dem i ovnen i 2–3 minutter.
  5. Servering: Flak fisken med en gaffel og bland den sammen med grønnsakene i formen.  Server tortillalefsene med grønnsakene og fisken, salaten og curry-og mangodressingen.  
  6. God middag!