Ostekremet pasta med kyllingstrimler, paprika og erter
15-20

Ostekremet pasta med kyllingstrimler, paprika og erter

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • pastavann
  • salt
  • pepper
  • olje

Ostekremet pasta

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
1 pakke
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Pastavann
1 dl

Grønnsaker og kylling

gul paprika
Gul paprika
1 stk
gulrot
Gulrot
1 stk
strimlet kyllingfilet
Strimlet kyllingfilet
300 g
grønne erter
Grønne erter
125 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 789 kcal
  • Fett 22 g
  • Karbohydrater 87 g
  • Protein 61 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Ostekremet pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men la det være igjen 1 dl av vannet i kjelen med pastaen. 
  2. Grønnsaker og kylling: Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt gulroten i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den har fått en stekeskorpe. Ha kyllingen over på en tallerken. Varm opp stekepannen til middels høy varme igjen, og ha i litt ny olje om det trengs. Stek paprikaen og gulroten i omtrent 3 minutter. Ha i ertene og kyllingen, varm opp, og krydre med litt salt og pepper. 
  3. Ostekremet pasta, fortsettelse: Bland crème fraîchen, buljongen og osten inn med den ferdigkokte pastaen og pastavannet fra steg 1. Vend det hele godt sammen, og la osten smelte i sausen. 
  4. Vel bekomme!