Pasta al forno med mezze maniche, bolognesesaus og spinatsalat
25-35

Pasta al forno med mezze maniche, bolognesesaus og spinatsalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Pasta al forno

pasta mezze maniche
Pasta mezze maniche (Hvete)
200 g
bolognese med kjøtt
Bolognese med kjøtt (Selleri)
600 g
bechamelsaus
Bechamelsaus (Melk, Laktose)
1 pakke
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke

Spinatsalat med balsamicovinaigrette

gulrot
Gulrot
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
spinat
Spinat
50 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 971 kcal
  • Fett 37 g
  • Karbohydrater 117 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ikke ønsker å gratinere pastaen, kan den serveres med bolognesen, osten og salaten til.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft, og kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen. 
  2. Pasta al forno: Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
  3. Spinatsalat med balsamicovinaigrette: Skrell og grovriv gulroten. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og tørk spinaten. Bland sammen grønnsakene, spinaten og balsamicovinaigretten i en salatbolle. Krydre med litt salt og pepper. 
  4. Pasta al forno, fortsettelse: Ha den kokte pastaen over i en smurt ildfast form. Fordel bechamelsausen og bolognesesausen over pastaen, og strø den revne osten over. Stek pastaen øverst i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til osten er gyllen. 
  5. Bellissimo! 
  6. Restetips: Ta vare på middagsrestene i en matboks i kjøleskapet. Spis det til lunsj i løpet av de nærmeste dagene.