Asiatisk kylling med rødkålsalat, jasminris, koriander og chilimajones
15-20
Laktosefri

Asiatisk kylling med rødkålsalat, jasminris, koriander og chilimajones

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt

Asiatisk kylling

utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke

Jasminris

jasminris
Jasminris
135 g

Rødkålsalat

rødkål
Rødkål
300 g
rødt eple
Rødt eple
1 stk
lime
Lime
1 stk
honning
Honning
1 pakke

Tilbehør

koriander
Koriander
½–1 bunt
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 791 kcal
  • Fett 33 g
  • Karbohydrater 81 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
  2. Asiatisk kylling: Ha litt olje i bunnen av en ildfast form, og fordel kyllingen utover formen. Hell over soya- og ingefærsausen, og vend litt om på kyllingen. Stek kyllingen i ovnen i 15–20 minutter, eller til den er gjennomstekt. 
  3. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  4. Rødkålsalat: Kutt rødkålen i tynne strimler. Skyll og kutt eplet i terninger. Del limen i to. Ha rødkålen og eplet i en serveringsskål, og vend inn saften fra limen, honningen og litt salt. 
  5. Tilbehør: Skyll og grovhakk korianderen. Server korianderen og chilimajonesen til retten, og topp med sesamfrøene.