Ovnsbakt laks med kokte poteter, grønne bønner og soyasmør
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Ovnsbakt laks med kokte poteter, grønne bønner og soyasmør

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • smør
  • soyasaus
  • olje
  • salt
  • pepper

Kokte poteter

småpoteter
Småpoteter
300 g

Ovnsbakt laks i soyasmør

laksefilet
Laksefilet (Fisk)
270 g
Smør (Melk)
2 ss
Soyasaus (Soya)
1–2 ss

Stekte grønnsaker

reddiker
Reddiker
1 pakke
kinakål og grønne bønner
Kinakål og grønne bønner
250 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 538 kcal
  • Fett 32 g
  • Karbohydrater 32 g
  • Protein 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
  2. Kokte poteter: Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
  3. Ovnsbakt laks i soyasmør: Fordel fisken i en smurt ildfast form, og krydre den med litt salt og pepper. Ha over 2 ss smør og 1–2 ss soyasaus og stek fisken midt i ovnen i 10–12 minutter, til den såvidt er gjennomstekt med en svak mørkerosa kjerne. 
  4. Stekte grønnsaker: Skyll og kutt reddikene i båter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek reddikene, kålen og de grønne bønnene i 2–4 minutter, til det har fått litt farge, men fortsatt har litt tyggemotstand. Smak til med salt og pepper.
  5. Nyt måltidet!