Perlecouscoussalat med marinert gyroskylling, spinat, mais og hvitløksdressing
15-20

Perlecouscoussalat med marinert gyroskylling, spinat, mais og hvitløksdressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Perlecouscoussalat med kyllinggyros

perlecouscous
Perlecouscous (Hvete)
125 g
rødløk
Rødløk
1 stk
kyllinggyros
Kyllinggyros
300 g
tomat
Tomat
1 stk
spinat
Spinat
50 g
maiskorn
Maiskorn
1 pakke
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke

Dressing

hvitløksdressing
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 871 kcal
  • Fett 51 g
  • Karbohydrater 65 g
  • Protein 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Couscousen, grønnsakene og kyllingen kan serveres hver for seg.

  1. Perlecouscoussalat med kyllinggyros: Tilbered perlecouscousen som anvist på pakken. Skrell og kutt rødløken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og rødløken i omtrent 4 minutter, til den er gjennomstekt. Sett til side. 
  2. Perlecouscoussalat med kyllinggyros, fortsettelse: Skyll og kutt tomaten i båter. Skyll og tørk spinaten. Hell av laken på maiskornene. Bland sammen grønnsakene, den kokte perlecouscousen og balsamicovinagretten i en salatbolle. Krydre med litt salt og pepper. Bland inn kyllingen og rødløken i salaten før servering eller server den ved siden av. 
  3. Dressing: Server hvitløksdressingen til salaten. 
  4. God middag!