Krydderstekt laks med fullkornscouscous og agurk- og tomatsalat
20-30
Roede

Krydderstekt laks med fullkornscouscous og agurk- og tomatsalat

Stekt laks smaker ekstra godt med sennep- og dillkrydder! Med luftig couscous og agurk- og tomatsalat, er dette en rask og sunn fiskerett.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • margarin

Couscous

fullkornscouscous
Fullkornscouscous (Hvete)
125 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
½ pakke

Agurk- og tomatsalat

agurk
Agurk
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke

Krydderstekt laks

laksefilet
Laksefilet (Fisk)
270 g
kryddermiks med sennep og dill
Kryddermiks med sennep og dill (Sennep)
½ pakke
Margarin (Melk)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 648 kcal
  • Fett 30 g
  • Karbohydrater 55 g
  • Protein 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fisken kan stekes i ovnen på 180 grader varmluft i omtrent 10 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.

  1. Couscous: Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
  2. Agurk- og tomatsalat: Skyll og kutt agurken og tomaten i terninger. Bland agurken, tomaten, yoghurten og persilladen sammen i en serveringsskål. Vend om et par ganger før servering. Server gjerne yoghurten for seg selv hvis du heller vil det.
  3. Krydderstekt laks: Krydre fisken med kryddermiksen med sennep og dill. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss margarin. Stek fisken i 3–4 minutter på hver side.
  4. God middag!
  1. Laks: 125 g Couscous: 100 g Agurk- og tomatsalat: 160 g Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).