Wraps med refried beans, syltet rødløk, coleslaw og avokado
25-35
Laktosefri
Vegetar

Wraps med refried beans, syltet rødløk, coleslaw og avokado

Proteinrike bønner og en spenstig coleslaw med lime og koriander i tortilla passer perfekt som hverdagstaco til hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • hvete

Basisvarer

  • kanel
  • vann
  • eplesider-/hvitvinseddik
  • sukker
  • olje
  • salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Refried beans

gulrot
Gulrot
1 stk
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
svarte bønner
Svarte bønner
1 pakke
chipotlemiks
Chipotlemiks
½ pakke
oregano
Oregano
1 pakke
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Kanel
1 ts
Vann
1 dl

Syltet rødløk

rødløk
Rødløk
1 stk
Vann
1 dl
Eplesider-/hvitvinseddik
½ dl
Sukker
3 ss

Coleslaw

gulrot
Gulrot
1 stk
koriander
Koriander
½ bunt
rødkål
Rødkål
½ bit
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
1 pakke
lime
Lime
½ stk
chipotlemiks
Chipotlemiks
½ pakke

Tilbehør

Fullkornstortillaer (Hvete)
4 stk
avokado
Avokado
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 802 kcal
  • Fett 36 g
  • Karbohydrater 95 g
  • Protein 24 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Refried beans: Skrell gulrøttene, sjalottløken og hvitløken. Finhakk hvitløken, og kutt løken og den ene gulroten i terninger. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann.  
  3. Refried beans, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek halvparten av chipotlemiksen, 1 ts kanel og hele pakken med oreganokrydderet i omtrent 1 minutt. Tilsett bønnene, sjalottløken, gulrotterningene og hvitløken, og stek det hele videre i 4–5 minutter. Tilsett 1 dl vann og grønnsaksbuljongen, og kok opp. La det småkoke i 4–5 minutter, til væsken har fordampet. Smak til med salt og pepper. 
  4. Syltet rødløk: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kok opp 1 dl vann, ½ dl eddik og 3 ss sukker i en liten kjele til sukkeret har smeltet. Ta kjelen av varmen, og vend inn rødløken. La løken trekke i laken frem til servering. 
  5. Coleslaw: Grovriv den andre gulroten på et rivjern. Skyll og tørk korianderen. Finhakk korianderen og halvparten av rødkålen. Bland 2 ss av chilimajonesen og saften fra halve limen i en skål. Krydre med salt og pepper, og smak til med chipotlemiksen. Bland rødkålen, gulroten og korianderen sammen med dressingen.  
  6. Tilbehør: Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 6 minutter. Del avokadoen i to. Fjern steinen, og del avokadokjøttet i skiver. Fyll tortillaene med bønnene, og topp med avokadoen, coleslawen og den syltede rødløken.