Biff Chop Suey med paprika, gulrøtter og nudler
15-20
Laktosefri

Biff Chop Suey med paprika, gulrøtter og nudler

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • soyasaus

Nudler

eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g

Biff Chop Suey

gulrot
Gulrot
1 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
gul paprika
Gul paprika
1 stk
marinerte biffstrimler
Marinerte biffstrimler
250 g
kinesisk wok- og dippsaus
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 594 kcal
  • Fett 22 g
  • Karbohydrater 66 g
  • Protein 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn ½ ss hvetemel i grønnsakene når du steker dem, for en fyldigere og mer klebrig konsistens på sausen.

  1. Nudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
  2. Biff Chop Suey: Skrell og kutt gulroten i tynne skiver. Skrell og kutt løken i tynne båter. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. 
  3. Biff Chop Suey, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek biffstrimlene under omrøring i 2–3 minutter, til de får en gyllen skorpe og er gjennomstekte. Ha biffen over på en tallerken, og varm opp stekepannen til middels høy varme. Ha i litt ny olje, hvis det trengs, og stek grønnsakene i omtrent 4 minutter under omrøring (se tips). Tilsett den kinesiske wok- og dippsausen, og kok opp. Skru av varmen, vend inn biffstrimlene og sjyen fra dem, og smak til med soyasaus. 
  4. Vel bekomme!