Stekt svinekam med bulgursalat, cherrytomater og cæsardressing
15-20
Laktosefri

Stekt svinekam med bulgursalat, cherrytomater og cæsardressing

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper

Bulgursalat

bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
½–1 pakke
rødt eple
Rødt eple
½ stk
sjalottløk
Sjalottløk
½ stk
Smør (Melk)
½ ss

Svinekam

svinekam i skiver
Svinekam i skiver
300 g

Salat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke
cæsardressing
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 674 kcal
  • Fett 38 g
  • Karbohydrater 41 g
  • Protein 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ønsker en mildere smak på bulguren kan du surre løken blank i litt olje, før du tilsetter den i bulguren.

  1. Bulgursalat: Tilbered bulguren som anvist på pakken, men tilsett persilladen i kokevannet sammen med bulguren.
  2. Svinekam: Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, til det er gjennomstekt. La kjøttet hvile i omtrent 5 minutter før servering.
  3. Bulgursalat, fortsettelse: Skyll og kutt eplet i terninger. Skrell og finhakk sjalottløken. Vend eplet, løken og 1 ss smør inn i den ferdigkokte bulguren (se tips).
  4. Salat: Skyll og kutt hjertesalaten i grove strimler, og skyll cherrytomatene. Ha grønnsakene over i en bolle og vend inn cæsardressingen.
  5. God middag!