Pestofylte pastaputer med kremet sopp, bacon og paprika
15-20

Pestofylte pastaputer med kremet sopp, bacon og paprika

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • gluten,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Pestofylte pastaputer

girasoli med pesto
Girasoli med pesto (Egg, Gluten, Melk, Laktose)
1 pakke

Kremet sopp og bacon

rødløk
Rødløk
1 stk
gul paprika
Gul paprika
1 stk
aromasopp
Aromasopp
100 g
gressløk
Gressløk
1 pakke
baconterninger
Baconterninger
½–1 g
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 575 kcal
  • Fett 30 g
  • Karbohydrater 47 g
  • Protein 28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland gjerne pastaputene inn i sausen!

  1. Pestofylte pastaputer: Tilbered pastaputene som anvist på pakken. Spar på litt av pastavannet før du siler av pastaen.
  2. Kremet sopp og bacon: Skrell løken, og skyll og rens paprikaen. Børst soppen fri for jord. Kutt paprikaen, løken og soppen i skiver. Skyll og finhakk gressløken.     
  3. Kremet sopp og bacon, fortsettelse: Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek baconterningene i 4–5 minutter, eller til de er gylne og sprø. Ha i løken, paprikaen og soppen, og stek videre i 2–3 minutter, til grønnsakene er lett gylne. Vend inn creme fraichen og omtrent ½ dl av pastavannet, og gi det hele et rask oppkok. Smak til med salt og pepper, og vend inn gressløken rett før servering (se tips).
  4. Med ønske om et godt måltid!