Kremet kyllingpasta med chorizo, brokkoli og tomat
20-30

Kremet kyllingpasta med chorizo, brokkoli og tomat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • soyasaus
  • vann

Pasta og brokkoli

casarecce
Casarecce (Hvete)
200 g
brokkoli
Brokkoli
½–1 stk

Kyllingkjøttdeig og chorizo i fløtesaus

gul løk
Gul løk
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
chorizo
Chorizo
50–100 g
kyllingkjøttdeig
Kyllingkjøttdeig
300 g
matfløte
Matfløte (Melk, Laktose)
150 g
Soyasaus (Soya)
2 ss
Vann
½ dl
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 926 kcal
  • Fett 38 g
  • Karbohydrater 86 g
  • Protein 60 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland pastaen sammen med kjøttet og sausen rett før servering.

  1. Pasta og brokkoli: Sett en kjele med lettsaltet vann til kok. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok pastaen som anvist på pakkene. Kok brokkolien i vannet med pastaen de siste 3 minuttene av koketiden. Sil av vannet.
  2. Kyllingkjøttdeig og chorizo i fløtesaus: Skrell og finhakk løken. Skyll og kutt tomaten i terninger. Kutt chorizoen i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og stek chorizoen i omtrent 3 minutter, til den er sprø. Ha den over på en tallerken, men la fettet være igjen i pannen.  
  3. Kyllingkjøttdeig og chorizo i fløtesaus, fortsettelse: Bruk stekepannen fra forrige punkt, og varm den opp til middels høy varme. Stek kyllingkjøttdeigen i omtrent 2 minutter på hver side. Del den opp, tilsett løken, og stek videre i omtrent 3 minutter. Tilsett tomaten, fløten og ½ dl vann. Kok opp og smak til med 2 ss soyasaus og pepper. 
  4. Server kyllingkjøttdeigen og fløtesausen med pastaen og brokkolien, og topp retten med chorizoen.  
  5. God middag!