Mild tofu korma med paprika, spinat og basmatiris
15-20
Laktosefri
Vegetar

Mild tofu korma med paprika, spinat og basmatiris

Ingredienser

Allergener
  • Sennep,
  • mandler,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper

Ris

basmatiris
Basmatiris
135 g

Tofu korma

gul løk
Gul løk
½ stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
spinat
Spinat
50 g
tofu med chili & sitrongress
Tofu med chili & sitrongress (Soya)
1 pakke
kormapaste
Kormapaste (Sennep, Mandler)
½–1 glass
kokoskrem
Kokoskrem
1 pakke
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Vann
1 dl
Smør (Melk)
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 796 kcal
  • Fett 41 g
  • Karbohydrater 75 g
  • Protein 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Tofu korma, forberedelse: Skrell og grovhakk løken. Skyll, rens og kutt paprikaen i grove terninger. Skyll spinaten, og kutt tofuen i terninger.
  3. Tofu korma, fortsettelse: Varm opp en gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 3–4 minutter, til løken er blank. Ha i kormapasten og stek det hele videre i 2–3 minutter. Tilsett kokoskremen og 1 dl vann, og gi det hele et oppkok. La sausen småkoke på middels lav varme i omtrent 10 minutter. Ha i ½ ss smør, og kjør sausen jevn med en stavmikser. Vend inn spinaten, og smak til med salt. La kormaen stå på lav varme til resten av retten er klar.
  4. Tofu korma, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i ingefærblandingen. Stek tofuen og paprikaen i 2–3 minutter, til tofuen har fått en stekeskorpe. Krydre med salt og pepper, og topp kormaen med paprikaen og tofuen ved servering.
  5. God middag!