Pizza Margherita med ruccola
20-30
Vegetar

Pizza Margherita med ruccola

Dette er vår variant av denne italienske klassikeren.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)

Pizza Margherita

cherrytomater
Cherrytomater
250 g
mozzarella
Mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
pizzabunn
Pizzabunn (Hvete, Rug)
2 stk
pizzasaus
Pizzasaus
¾ pakke
basilikumolje
Basilikumolje
1 pakke

Topping

ruccola
Ruccola
50 g
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 870 kcal
  • Fett 40 g
  • Karbohydrater 93 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.

  1. Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så høyt den går.
  2. Pizza Margherita: Skyll og tørk tomatene og ruccolaen. Del tomatene i to, og del mozzarellaen i tynne skiver.  
  3. Pizza Margherita, fortsettelse: Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og fordel mozzarellaskivene og de delte tomatene over. Ringle over basilikumoljen og stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).   
  4. Topp de ferdigstekte pizzaene med ruccolaen og den revne osten. Buon appetito!