Korma-kylling med ovnsbakt ris og blomkål, yoghurt og koriander
30-40
Glutenfri

Korma-kylling med ovnsbakt ris og blomkål, yoghurt og koriander

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sennep,
  • mandler,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • pepper

Korma-kylling med ovnsbakt ris

cherrytomater
Cherrytomater
250 g
kyllinglår
Kyllinglår
520 g
kormapaste
Kormapaste (Sennep, Mandler)
1 glass
kokoskrem
Kokoskrem
1 pakke
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
basmatiris
Basmatiris
135 g
brokkoli- og blomkålbuketter
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Vann
3 dl

Til servering

koriander
Koriander
½ bunt
yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
1 pakke
mangochutney
Mangochutney
1 glass
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1054 kcal
  • Fett 50 g
  • Karbohydrater 99 g
  • Protein 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
  2. Korma-kylling med ovnsbakt ris: Skyll cherrytomatene. Del hvert av kyllinglårene i to ved leddet. Bland korma-pasten, kokoskremen, hønsebuljongen og 3 dl vann i en skål.    
  3. Korma-kylling med ovnsbakt ris, fortsettelse: Fordel risen i en ildfast form, og vend inn korma-sausen fra punkt 2. Legg cherrytomatene, brokkolien, blomkålen og kyllingen i formen. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek det hele midt i ovnen i 30–35 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.     
  4. Servering: Skyll og grovhakk korianderen. Strø korianderen over formen ved servering. Server yoghurten og mangochutneyen til retten.