Kremet alt-i-ett gryte med pasta og chorizodeig
15-20

Kremet alt-i-ett gryte med pasta og chorizodeig

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Kremet alt-i-ett gryte

gul løk
Gul løk
½ stk
chorizodeig
Chorizodeig
300 g
casarecce
Casarecce (Hvete)
200 g
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
½ pakke
Vann
5 dl

Salat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½ pakke

Til servering

tortillachips
Tortillachips
½ pakke
koriander
Koriander
½ bunt
Jalapeño
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 939 kcal
  • Fett 42 g
  • Karbohydrater 95 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis ikke alle liker koriander kan den serveres ved siden av.

  1. Alt-i-ett pastagryte: Skrell og finhakk løken. Varm opp en stor gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og chorizodeigen i 3–4 minutter, til løken er blank og kjøttet nesten er gjennomstekt. Tilsett den ukokte pastaen og 5 dl vann, og rør godt om.
  2. Alt-i-ett pastagryte, fortsettelse: Kok opp, og la det hele småkoke under lokk på lav varme i 12–15 minutter, til pastaen er kokt, men har litt tyggemotstand, og det meste av væsken har kokt inn. Rør et par ganger i gryten underveis i koketiden, så det ikke setter seg fast i bunnen. Vend inn crème fraîchen helt til slutt, og smak til med salt og pepper.
  3. Salat: Del hjertesalaten i to og skyll den innvendig. Tørk salaten og kutt den i mindre biter. Skyll og del tomaten i terninger. Ha salaten og tomaten i en bolle og vend inn balsamicovinaigretten.
  4. Topping: Skyll korianderen og jalapeñoen. Grovhakk korianderen og kutt jalapeñoen i tynne skiver. Topp pastaen med korianderen og jalapeñoen, og knus tortillachipsene over retten før servering.