Steinovnsbakt pizza med Prosciutto cotto, ruccola og tomat
15-20
Laktosefri

Steinovnsbakt pizza med Prosciutto cotto, ruccola og tomat

Ingredienser

Allergener
  • Hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • olivenolje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper

Steinovnsbakt pizza

pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
pizzasaus
Pizzasaus
1 pakke
revet ost
Revet ost (Melk)
100 g
prosciutto cotto
Prosciutto cotto
100 g

Ruccola og tomat

ruccola
Ruccola
50 g
tomater
Tomater
2 stk
Olivenolje
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 813 kcal
  • Fett 30 g
  • Karbohydrater 94 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.

  1. Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
  2. Steinovnsbakt pizza: Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø den revne osten over. Riv eller kutt skinken i mindre biter og fordel den utover pizzabunnene. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).  
  3. Ruccola og tomat: Skyll ruccolaen og tomatene. Kutt tomatene i store terninger og ha dem og ruccolaen i en skål. Vend inn 1 ss olivenolje og krydre med litt salt og pepper. Server salaten til pizzaene, eller topp pizzaene med salaten ved servering. 
  4. Buon appetito!