Soya- og ingefærstekt laks med sprø grønnsaker og fullkornsris
15-20
Laktosefri

Soya- og ingefærstekt laks med sprø grønnsaker og fullkornsris

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • pepper
  • salt

Fullkornsris

fullkornsris
Fullkornsris
135 g

Grønnsaker

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
delt kinakål
Delt kinakål
200 g

Soya- og ingefærstekt laks

laksefilet
Laksefilet (Fisk)
270 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 639 kcal
  • Fett 25 g
  • Karbohydrater 68 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke grønnsakene i en wok eller stekepanne hvis du heller ønsker det.

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
  2. Fullkornsris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Grønnsaker: Skrell gulrøttene og rødløken. Kutt gulrøttene i to på langs, og deretter i tynne skiver på skrå. Kutt rødløken i tynne båter, og kinakålen i strimler. 
  4. Soya- og ingefærstekt laks med sprø grønnsaker: Fordel grønnsakene i en stor ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper (se tips). Fordel laksestykkene over grønnsakene og fordel soya- og ingefærsausen over. Bak fisken og grønnsakene midt i ovnen i 10–12, eller til til fisken så vidt er gjennomstekt, med en mørkerosa kjerne.
  5. Vel bekomme!