Meksikansk bowl med pulled pork, bønner og avokadohummus
20-30
Glutenfri

Meksikansk bowl med pulled pork, bønner og avokadohummus

Dekk middagsbordet til meksikansk fest en vanlig ukedag med denne bowlen. Pulled pork med smak av jalapeño gir et nydelig sting til retten.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

    Ris

    jasminris
    Jasminris
    135 g

    Pulled jalapeño pork

    Sous vide svinebog med jalapeno
    Sous vide svinebog med jalapeno
    300 g
    chiliflak
    Chiliflak
    ½–1 pakke
    svarte bønner
    Svarte bønner
    1 pakke

    Meksikansk bowl

    tomat
    Tomat
    1 stk
    lime
    Lime
    1 stk
    koriander
    Koriander
    1 bunt
    mais
    Mais
    1 pakke
    rødløk
    Rødløk
    ½–1 stk
    avokadohummus
    Avokadohummus
    1 pakke
    hvitløksdressing
    Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
    ½–1 pakke
    Næringsinnhold per porsjon
    • Energi 828 kcal
    • Fett 33 g
    • Karbohydrater 87 g
    • Protein 46 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server chiliflakene ved siden av retten hvis du ikke er så glad i sterk mat. Vend gjerne løken og tomaten inn med avokadohummusen, for en enda mer spennende hummus!

    1. Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
    2. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken. 
    3. Pulled jalapeño pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken over i en ildfast form. Dryss over chiliflakene (se tips), og stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 20 minutter. Sil laken av bønnene, skyll dem i kaldt vann, og ha dem i formen sammen med kjøttet de siste 5 minuttene av steketiden. Riv det ferdigstekte kjøttet fra hverandre med to gafler.
    4. Meksikansk bowl: Skyll tomaten, limen og korianderen. Hell laken av maisen. Kutt tomaten i terninger, limen i båter og grovhakk korianderen. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Server risen i skåler, og fordel kjøttet, bønnene, tomaten, løken og maisen oppå. Topp retten med avokadohummusen, hvitløksdressingen og korianderen, og server limebåtene til.