Kyllingwok med brokkoli, paprika, soya- og ingefærsaus og eggenudler
15-20
Laktosefri

Kyllingwok med brokkoli, paprika, soya- og ingefærsaus og eggenudler

Smakfull wok med sprø grønnsaker og inspirasjon fra Kina. En mild og sikker familiefavoritt.

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • peanøtter,
  • nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Eggenudler

nudler
Nudler (Egg, Hvete)
125 g

Kyllingwok

brokkoli
Brokkoli
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
strimlet kyllingfilet
Strimlet kyllingfilet
300 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Vann
1 dl

Topping

hakkede peanøtter
Hakkede peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 667 kcal
  • Fett 23 g
  • Karbohydrater 61 g
  • Protein 54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
  2. Kyllingwok: Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler.
  3. Kyllingwok, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Krydre med salt og pepper, og legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek grønnsakene i 4–5 minutter. Bland inn ingefærblandingen, nudlene, kyllingen, soya- og ingefærsausen og 1 dl vann. La woken småkoke i 2–3 minutter, til alt er gjennomvarmt.
  4. Topping: Topp woken med de hakkede peanøttene ved servering.