Kylling i søt chili- og kokossaus med brokkoli, paprika og jasminris
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Kylling i søt chili- og kokossaus med brokkoli, paprika og jasminris

Ingredienser

Allergener
  • Peanøtter,
  • nøtter

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • olje

Jasminris

jasminris
Jasminris
135 g

Kylling i søt chili- og kokossaus

rød paprika
Rød paprika
½–1 stk
utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
søt chilisaus
Søt chilisaus
½–1 pakke
brokkoli- og blomkålbuketter
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
kokoskrem
Kokoskrem
1 pakke
lime
Lime
½ stk
Vann
1 dl

Til servering

koriander
Koriander
½–1 bunt
lime
Lime
½ stk
peanøtter
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 828 kcal
  • Fett 37 g
  • Karbohydrater 76 g
  • Protein 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Kylling i søt chili- og kokossaus: Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Del kyllingen i mindre biter og bland den sammen med den søte chilisausen i en skål.
  3. Kylling i søt chili- og kokossaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den er lett gyllen og karamellisert. Ha i brokkoli- og blomkålbukettene og paprikaen, og stek videre i 2 minutter. Ha i 1 dl vann og kokoskremen. Kok opp, og la det småkoke i 4–5 minutter. Smak til med salt, og litt saft fra limen.
  4. Til servering: Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Kutt resten av limen i båter. Topp retten med korianderen og peanøttene, og server limebåtene ved siden av.