20-30
Laktosefri
Meksikanske fiskepinner med krydderpoteter, salsa, aioli og salat
Sprø fisk fylt med mild og barnevennlig salsa, kombinert med de spanske tapaspotetene «patatas bravas» - denne retten er et spennende måltid.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Krydderstekte poteter
Poteter
350 g
Paprikakrydder
½ pakke
Tomatsalsa
100 g
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½–1 pakke
Meksikanske fiskepinner
Meksikanske fiskepinner (Fisk, Hvete)
400 g
Salat
Restaurantsalat
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 742 kcal
- Fett 34 g
- Karbohydrater 80 g
- Protein 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Drypp litt olivenolje og valgfri eddik over salaten. Smak til med salt og grovkvernet pepper.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Krydderstekte poteter: Skyll og kutt potetene i fire. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, paprikakrydder, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Topp potetene med tomatsalsa og aioli ved servering.
- Meksikanske fiskepinner: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
- Salat: Skyll salaten og cherrytomatene. Tørk salaten og kutt tomatene i to. Ha salaten og tomatene i en bolle.
- God middag!