Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- Litt salt
- salt
Pasta
Pasta penne (Gluten)
150–200 g
Litt salt
Bolognese
Bolognesesaus (Selleri)
1 pakke
Basilikum og oregano
1 pose
Salt
Tilbehør
Ruccola
1 pakke
Cherrytomater
1 pakke
Gran Biraghi (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend cherrytomatene inn i pastasausen om du vil. Bland kjøttsausen inn i pastaen slik at smaken fordeler seg godt. Fersk basilikum er kjempegodt til denne pastaretten! Skyll ruccolasalaten i iskaldt vann, da blir den sprø og god!
- Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til pasta. Gjør klar en kjele til bolognesesausen. Finn frem alle ingrediensene. Finn fram skjærefjøl og kniv.
- Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 11–13 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
- Kok opp bolognesesausen i en vid kjele og rør underveis. Smak til med basilikum, oregano, salt og pepper.
- Skyll og tørk ruccola. Del cherrytomater i to.
- Server pasta bolognese med ruccola, cherrytomater og revet gran biraghi på toppen.