20-30
Tortelloni med spinat, ricotta og salsicciakjøttdeig
Den italienske salsicciadeigen blir ekstra god når den krydres med røkt paprikakrydder, og passer perfekt til denne kjappe tortellonimiddagen.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
Salsicciakjøttdeig
Sjalottløk
1 stk
Spinat
50 g
Salsicciadeig
300 g
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
Vann
1 dl
Salat
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Tortelloni
Tortelloni med ricotta og spinat (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Vann
1 l
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 760 kcal
- Fett 46 g
- Karbohydrater 47 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Tortelloni: Kok opp omtrent 1 liter lettsaltet vann en kjele.
- Salsicciakjøttdeig: Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skyll spinaten. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter.
- Salsicciakjøttdeig, fortsettelse: Tilsett sjalottløken og 1 dl vann, og stek videre i 1 minutt. Ha i spinaten, og stek det hele videre i 1 minutt, til spinaten har falt litt sammen. Skru ned til lav varme. Smak til med salt, pepper og ønsket mengde av paprikakrydderet. Bland godt, og la det hele stå på lav varme frem til servering.
- Tortelloni, fortsettelse: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Salat: Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll ruccolaen. Bland tomaten, ruccolaen og balsamicovinaigretten i en liten salatbolle.
- Vel bekomme!