15-20
Crispy kylling med jasminris, salat og chilimajones
Lukten, smaken og lyden av knasende kylling er eventyrlig. I tillegg får du vår populære chilimajones, dette er ren lykke servert på tallerkenen.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- olivenolje
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- salt
- pepper
- olje
Jasminris
Jasminris
125 g
Crispy kylling
Kryddersmør (Melk, Laktose)
½ pakke
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Salat
Restaurantsalat
100 g
Finsnittet rødkål
100 g
Cherrytomater
1 pakke
Tilbehør
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 865 kcal
- Fett 47 g
- Karbohydrater 80 g
- Protein 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Sylt gjerne rødkålen før du har den i salaten. Kok opp en kjele med ½ dl eddik, 1 dl sukker og 1½ vann. La rødkålen trekke i laken frem til servering.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Crispy kylling: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og halve pakken med kryddersmør. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, til den er sprø og gjennomvarm.
- Salat: Bland sammen salaten, rødkålen og cherrytomatene i en salatbolle. Smak til med olivenolje, eddik, salt og pepper.
- Tilbehør: Server chilimajonesen og dippsausen til retten.