15-20
Laktosefri
Kyllingwok med eggenudler, grønnkål, paprika og soya- og ingefærsaus
Wokking er en effektiv og sunn måte å tilberede smakfulle retter på. Kos deg med saftig kylling og friske grønnsaker i en smakfull soya- og ingefærsaus.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- cashewnøtter,
- soya
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
Eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
½ pakke
Wok med kylling
Hvitløksfedd
½–1 stk
Rød paprika
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Vann
½ dl
Topping
Cashewnøtter (Cashewnøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 650 kcal
- Fett 12 g
- Karbohydrater 72 g
- Protein 64 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Unngå nøtter til barn under tre år, da nøttene lett kan sette seg i halsen.
- Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken. Sil vannet av de ferdigkokte nudlene, og avkjøl dem i kaldt vann.
- Wok med kylling: Skrell og finhakk hvitløken. Skyll og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek hvitløken, paprikaen og wokmiksen i 3–4 minutter. Ha kyllingen tilbake i stekepannen, og vend inn soya- og ingefærsausen og ½ dl vann. La woken småkoke i 2–3 minutter, til den er gjennomvarm.
- Topping: Grovhakk nøttene, og topp woken med dem.
- Restetips: Lag stekte nudler av restene! Visp sammen 2 egg i en skål. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Ha restene i stekepannen, og vend inn eggeblandingen. Stek det hele til eggene har stivnet.