Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- hvete,
- peanøtter,
- melk,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
Jasminris
Jasminris
125 g
Tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Spicy wok
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Råkostmiks
150 g
Tilbehør
Lime
½ stk
Bønnespirer
1 pakke
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 764 kcal
- Fett 23 g
- Karbohydrater 99 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også wokke bønnespirene med de andre grønnsakene.
- Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Tempurasei: Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12 minutter, eller til den er sprø på utsiden og gjennomvarm.
- Spicy wok: Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i halve pakken med ingefærblandingen. Tilsett råkostmiksen, og wokk det hele i 2 minutter. Krydre med litt salt.
- Tilbehør: Kutt den halve limen i båter. Server limebåtene, bønnespirene, peanøttene og soya- og ingefærsausen til retten.