Nikoline får hverdagen til å gå opp med Godtlevert!

Godtlevert får hverdagen til å gå opp!

Nikoline Anundsen er influenser og podcaster med bachelor i ernæring. I tillegg er hun nybakt firebarnsmor, og med tre barnehagebarn og en nyfødt baby på armen, er hun ikke fremmed for hverdagens kjas og mas.

«Etter at vi ble en familie på seks, har Godtlevert vært et av våre beste hjelpemidler for å få hverdagen til å gå opp. Familien består av tre sultne barnehagebarn, en baby og to foreldre i full jobb, så hverdagen går i ett! Jeg er vokst opp med at familien alltid samlet seg rundt middagsbordet, og det er en tradisjon jeg vil videreføre til mine egne barn. Uansett hva vi skal i løpet av dagen, er det viktig å prioritere tid til å sette seg ned rundt matbordet,få i seg et ordentlig måltid, puste ut og snakke sammen.»

Prøv Nikolines favoritter!

Fleksibel rutine

Nikoline forteller at Godtlevert har blitt en del av familiens hverdagsrutiner, og setter pris på forutsigbarheten og fleksibiliteten matkasse gir henne.

«Vi velger ukens retter hver søndag. Noen uker velger vi selv, andre uker lar vi Godtlevert stå for planleggingen, og plutselig får vi tilsendt en rett vi aldri har hørt om før - det er veldig gøy! Menyen planlegger vi enkelt inne i appen, og Godtlevertholder deg oppdatert via mail. Jeg har funnet ut at 3-4 retter i uka passer best for oss. Da får vi masse avlasting, samtidig som vi er fleksible og kan takke ja til en middagsinvitasjon eller gå ut og spise på restaurant en kveld.»

Nikolines favoritter

Raskt og variert

Variasjon i retter og vanskelighetsgrad er noe av det Nikoline liker best med matkassene fra Godtlevert, i tillegg gjør ordningen at hun sparer både penger og tid.

«Mye av grunnen til at jeg liker Godtlevert så godt, er at det er så mange forskjellige retter - både når det gjelder smak, vanskelighetsgrad og tidsbruk. Råvarene kommer fra norske produsenter, og vi bruker mindre tid og penger på handling og planlegging. Vi kaster mye mindre mat, og spiser mer variert. Når jeg planlegger ukene i appen får jeg god oversikt, det er lett å fylle uka med både

fisk, vegetar og kjøttmåltider. Jeg unngår å gå sulten på butikken uten å vite hva jeg skal ha, og uten å huske hva jeg har i kjøleskapet.»

Ferdiglaget og praktisk

I en travel hverdag er det ikke alltid tid på kjøkkenet kan prioriteres, derfor setter firebarnsmoren pris på Godtleverts ferdiglagde alternativer.

«Jeg digger at det er ulik vanskelighetsgrad på rettene. På hektiske dager, eller hvis jeg skal være alene med alle fire barna, velger jeg alltid en av Godtleverts ferdiglagde retter. Favoritten er den hjemmelagde bolognesesausen og fiskegratengen. Da koker jeg bare pasta eller poteter, og så er maten servert!»

Prøv fiskegrateng
Friskt, godt og effektivt i en travel hverdag!

Ekstra gode middager

Til de dagene hun enten har litt ekstra tid eller skal ha gjester, velger Nikoline de rettene fra Godtlevert som hun vet vil imponere litt ekstra.

«Hvis man har litt tid, har Godtlevert en bolognesesaus man kan lage selv, fra bunnen. Den kan man også fryse, og ta opp ved en senere anledning. Bolognese har alltid vært en av mine favoritter, og jeg elsker når lukten fra den gode sausen fyller huset. Den blir også bare bedre av å få putre lenge på svak varme. Som firebarnsmor er jeg stadig på utkikk etter måter jeg kan få i barna mer grønnsaker, og her er bolognese genialt. Løk og gulrøtter kamufleres i deilig tomatsaus – og om du har en slapp grønnsak i kjøleskapet, er dette en perfekt anledning til å bruke opp den også.»

«Hvis jeg vet at vi skal ha gjester en dag, velger jeg en middag som føles litt ekstra fin. Filetstykke av svin med soppstuing har blitt en favoritt blant både store og små, jeg har til og med imponert svigerforeldrene mine med denne retten.» 

Fiskelykke

Nikoline takker Godtlevert for at blir enkelt å servere barna varierte fiskemiddager.

«Vi burde alle spise mer fisk, og heldigvis blir barna mine glade når det står fiskeretter på bordet. Når jeg planlegger selv, blir det dessverre litt lite variasjon, så derfor er Godtlevert redningen for oss! De har utrolig mange gode, enkle fiskeretter - fra klassiske fiskekaker til mer eksotiske varianter, her er det noe for enhver smak.»

En frisk salat er perfekt i en travel hverdag
Prøv Nikolines favoritter

Helgekos

Det er ikke bare ukedagene som blir bedre med Godtlevert - Nikoline og familien koser seg med Godtleverts retter i helgene også! Nikoline forteller til og med at de nesten har sluttet med takeaway.

«I helgen har det hendt at vi har falt for fristelsen, og bestilt takeaway. Med Godtlevert leveres helgekosen fremdeles på døren, bare noen dager i forveien! Godtlevert har mange retter som egner seg til «helgemat», og det smaker så mye bedre når man lager det selv! Man kan velge mellom pizzaer, burgere eller tex-mexretter, og min favoritt, Grillet kyllinggyros i multibrød med tzatziki

Retter fra hele verden

Godtlevert har retter og smaker inspirert av hele verdens kjøkken, og plutselig finner Nikoline både kjente og ukjente retter i det store utvalget.

«I sommer var vi i Spania, og jeg fikk servert en rett jeg ikke kjente fra før, nemlig Fattoush – en deilig salat med kikerter, friske grønnsaker, brød og fetaost. Jeg ble så glad da jeg fant retten på Godtleverts nettside! Den er frisk, lett og like god i matpakka dagen etter. Med ferdiglagde dressinger og krydderblandinger blir matlagingen ryddig, enkel og kjapp, dessuten blir det innmari godt!»

Prøv fattoush

Nikoline har valgt ut de rettene hun liker best, som gir henne sunne og gode smaksopplevelser i hverdagen. Nå finner du kategorien “Nikolines favoritter” der du velger retter selv, og husk at du hver uke kan velge mellom 80 ulike retter – ganske GODT, om vi får si det selv!

Les om lunsj til barn