Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Pastaretter
Pastaretter
15-20
Bakt fetaost-pasta med basilikumstekt kylling og tomater
30-40
Vegetar
Canneloni med cottage cheese og spinat i tomatsaus, servert med ruccolasalat
20-30
Pasta med salsicciadeig i crème fraîche-saus, stekt squash, tomat og ruccola
20-30
Alt-i-ett biff stroganoff med pasta
15-20
Pastasalat med urtemarinerte svinestrimler, bakte cherrytomater og kremet basilikumdressing
20-30
Ravioli med ricotta servert med sjampinjong i kremet spinatsaus, toppet med bacon og syrlig rødkål
15-20
Pasta casarecce med salsiccia og grønnsaker i kremet saus
15-20
Rask lasagne med frisk eplesalat
15-20
Vegetar
Kremet linguine med bakte grønnsaker, servert med fetaost og rustikke multibrød
30-40
Vegetar
Grønnsakslasagne med skjørost og squash, servert med ruccola
20-30
Laktosefri
Pasta linguine med scampi og pepperoni i tomatsaus servert med grønne bønner og ruccola
15-20
Pastasalat med stekt kylling og bacon, paprikapestodressing, bløtkokte egg og urtekrutonger
20-30
Vegetar
Gnocchi alla Sorrentina
20-30
Laktosefri
Pasta med ragu på svinekjaker med spinat, paprika, sopp og Grana Padano
35-45
Vegetar
Pasta i kremet gresskarsaus med nøttestekte kantareller og persille
15-20
Pasta casarecce med grønnsakskjøttboller, steinsoppsaus og spinat
35-45
Hjemmelaget lasagne med ruccola- og tomatsalat
15-20
Laktosefri
Pasta med svinekjaker, cherrytomater og Grana Padano
25-35
Pasta i kremet spinatsaus med marinerte svinestrimler og revet Grande Premium
20-30
Kremet pasta med paprikapesto, kylling, vårløk og kjerneblanding
20-30
Kremet pasta med gyroskjøtt, erter og salat
20-30
Kremet steinsopptortelloni med spinat, sopp og bacon
15-20
Steinsopptortelloni i kremet saus med parmaskinke og spinat
15-20
Ost- og skinketortelloni med sprøstekt bacon og tomatsaus, toppet med Grana Padano
15-20
Fullkornspenne i kremet grønnsakssaus med pepperoni og Grande Premium
20-30
Vegetar
Linguine med pannestekt sopp, kjernepesto og grønn salat med erter
15-20
Pasta linguine med pepperoni, tomat, fetaost og ruccolapesto
20-30
Tortelloni med spinat, ricotta og salsicciakjøttdeig
15-20
Vegetar
Gnocchi med aromasopp, asparges og ruccola- og mozzarellasalat
20-30
Mager svinekam og pasta med mild grønnsakssaus
4